Звіт про проведення тижня з професії «Кухар»

Згідно плану  освітньої діяльності на 2022–2023 н.р. у    Міжрегіональному центрі  з 13 по 17 лютого  2023 року проводився  тиждень   з професії «Кухар».

В програмі  тижня було проведено:

  • У понеділок (13.02.2023 р.) відбулося відкриття тижня, виставка стіннівок. ● 14.02.23 р. викладачем Гречковською С.Д. проведено вікторину «Кращий кулінарний ерудит», в якій брали участь здобувачі освіти групи  39кух.конд.
  • 15.02.23 р. проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».

Теоретичне завдання  конкурсу складалося із   тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування  їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва  та обслуговування», «Устаткування підприємств  харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».  Практичне завдання складалось із

приготування, оформлення та подачі  страви «Рулет із курячого філе, фарширований,  зі складним гарніром».

На підставі протоколу журі конкурсу  визначені переможці  конкурсу фахової майстерності з професії  «Кухар»:

– Курпа Іван – здобувач освіти групи 39 кух.конд.  – І місце;

– Камінська Вікторія – здобувачка освіти групи 41 кух.оф. – ІІ місце;

– Корецький Ярослав – здобувач освіти групи 46 кух.МРО– ІІІ місце.

  • 15.02.2023 р. викладачем Марусенко О.В. та майстром виробничого навчання Ярошенко Н.М. проведено відкритий виховний захід на тему: «У світі фаст-фуду», в якому брали участь здобувачі освіти групи 44кух.
  • 16.02.23 р. майстром виробничого навчання Кулик В.М проведено відкрите засідання гуртка га тему: «Приготування цукрових вафель», в якому взяли  участь здобувачі освіти 39кух.конд.
  • 17.02.23 р. викладачем Демиденко О.М. разом із здобувачами освіти групи 41 кух.оф. проведено відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Приготування бутербродів».

В останній день були підведені підсумки. Здобувачі освіти, які активно брали участь у тижні з професії , нагороджені дипломами та подяками.