Приготування гарячих солодких страв

06.06.2019 року майстром виробничого навчання Фединою Т.Г. був проведений урок на тему: «Приготування гарячих солодких страв: “Яблука в тісті смажені”, “Яблука по – київськи”, “Шарлотка з яблук”, “Пудинг рисовий”. Вимоги до якості. Правила відпуску.

Метою уроку було навчити учнів готувати гарячі солодкі страви  з  дотриманням норм санітарії і гігієни, вимоги охорони праці, пожежної безпеки. На уроці відбувалося формування професійних та розвиток ключових компетентностей, через використання активних форм і методів: бесіда, фронтальне опитування, робота в малих групах, ігри, показ слайдів та відеороликів,  демонстрація правильних прийомів роботи, проблемні ситуації.

Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *