Конкурс  фахової майстерності з професії «Кондитер»

17.03.2021 в рамках проведення тижня з професії «Кондитер» з метою перевірки фахових знань теоретичної, професійно-практичної підготовки,  розвитку творчих здібностей здобувачів освіти, поглиблення  знання із спеціальних предметів, зміцнення практичних навичок, застосування прогресивних форм організації виробництва в закладах ресторанного виробництва та нової техніки, освоєння здобувачами освіти високопродуктивних методів праці з професії був  проведений  теоретичний та практичний конкурс  фахової майстерності з професії «Кондитер».

Конкурс – це цікавий і дієвий метод навчання, який збагачує думки здобувачів освіти уявою, а душу – адреналіном. Конкурс – це творчість, політ фантазії і майстерність, це – любов до професії

Програма конкурсу передбачала:

  • виконання теоретичного завдання;
  • виконання практичного завдання.

Під час виконання теоретичного завдання,  здобувачі освіти показали свої знання з технології приготування борошняних кондитерських виробів  з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, основ санітарії та гігієни, організації виробництва, охорони праці. Виконання теоретичного завдання здійснювалось у вигляді  тестування.

Основні вміння та навики конкурсанти мали можливість продемонструвати під час виконання практичного завдання, а саме  приготування виробу «Булочка – плетінка» та прикрас і оздоблень з прісного тіста для багатопорційних виробів. І саме під час проведення практичного конкурсу здобувачі освіти показали свої творчі здібності, політ фантазії та майстерність.

За підсумками двох турів рішенням журі призові місця посіли:

І місце – Криворотько Аліна.

ІІ місце – Мироненко Вікторія

Новохатько Дарина.

ІІІ місце – Федоренко Анастасія.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!