Згідно плану освітньої діяльності на 2021–2022 н.р. у Міжрегіональному центрі з 18 по 22 жовтня 2021 року проводився тиждень з професії «Кухар».
В програмі тижня було заплановано та проведено:
- У понеділок (18.10.2021 р.) відбулося відкриття тижня, виставка стіннівок. ● 18.10. – 20.10.21 р. викладачами Марусенко О.В. та Гречковською С.Д. проведені олімпіади із спецпредметів.
- 19.03.2021р.: – майстром виробничого навчання Лисенко Т.М. було проведено гру «Майстер-шеф», в якій брали участь здобувачі освіти групи 41кух.оф.; – майстром виробничого навчання (ТВСВ) Семченко З.А. для здобувачів освіти групи 12 кк було проведено майстер-клас на тему: «Приготування виробів з дріжджового тіста з різними начинками».
- 20.10.21 р. майстри виробничого навчання Ярошенко Н.М. та Радченко Г.П. в групі 44 кух. провели кулінарний турнір «Вмілий кухар».
- 21.10.21 р. майстри виробничого навчання Федина Т.Г. та Крохмаль С.Г. провели професійно-розважальне шоу «Спритний кухар», в якому брали участь здобувачі освіти групи 43кух.конд.
- 21.10.21 р. проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».
Здобувачі освіти виконували завдання, які відповідають рівню кваліфікації кухаря 3 та 4 розрядів. Теоретичне завдання конкурсу складалося із тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці». Практичне завдання складалось із:
– приготування та оформлення напівфабрикатів з котлетної маси з мʹяса: для третього розряду;
– приготування, оформлення та подачі страви «Зрази мʹясні зі складним гарніром»: для четвертого розряду.
На підставі протоколу журі конкурсу визначені переможці конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар»:
■ рівень кваліфікації – 3 розряд:
– Гриценко Віктор – здобувач освіти групи 44 кух. – І місце;
– Коваленко Віталіна – здобувачка освіти групи 41 кух.оф. – ІІ місце;
– Безкоровайна Софія – здобувачка освіти групи 41 кух.оф. – ІІІ місце;
■ рівень кваліфікації – 4 розряд:
– Мірамонов Олексій – здобувач освіти групи 39 кух.конд. – І місце;
– Труханова Яна – здобувачка освіти групи 39 кух.конд. – ІІ місце;
– Троневська Анастасія – здобувачка освіти групи 12 кк – ІІІ місце.
- 22.10..2021 р. майстром виробничого навчання Кулик В.М. разом із здобувачами освіти групи 39 кух.конд. проведено засідання круглого столу на тему: «Приготування гарячих напоїв».
В останній день були підведені підсумки. Здобувачі освіти, які активно брали участь у тижні з професії нагороджені дипломами та подяками.