Харчуйтесь забалансовано

 В період карантину важливо дбати про своє здоров’я. Щоб зберегти зір та не хворіти, лікар-офтальмолог, експерт МОЗ Любов Денисюк радить включити в раціон корисні продукти харчування.

🔺 Буряк та моркву. Вони багаті на вітаміни і мікроелементи, зокрема на корисні для зору вітамін А і фолієву кислоту.
🔺Цитрусові. Вони містять вітамін С, а також сприяють укріпленню судинної стінки, що позитивно впливає на оптичну систему ока в цілому.
🔺 Курячі яйця. Вони містять речовини, які захищають очний нерв і перешкоджають утворенню катаракти.
🔺 Броколі. Це дуже корисний продукт, який містить вітаміни, що поліпшують стан кришталика ока.

Харчуйтесь забалансовано, вживайте корисну їжу та будьте здоровими!

#ЗалишаюсяВдома

Використане джерело: Сторінка  Лікарі-експерти МОЗ України @eksperty.moz.ukr у facebook.