Відкритий урок

22 листопада 2018 року проведено відкрите заняття   з дисципліни «Виробництво борошняних кондитерських виробів» на тему:  «Контроль за якістю борошняних кондитерських виробів» в  групі молодших спеціалістів 30 кух. МС викладачем Гречковською С.Д.

Методична мета відкритого заняття: показати реалізацію мотивації навчальної діяльності через зв’язок теми лекції з майбутньою спеціальністю молодших спеціалістів. Під час проведеного заняття учні виконували завдання: «Підбери сировину для різних видів тіста», «Чи згодні ви з твердженням?»,  «Розв’яжи проблемну ситуацію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *