Згідно плану освітньої діяльності на 2022–2023 н.р. у Міжрегіональному центрі з 07 по 11 листопада 2022 року проводився тиждень з професії «Кондитер».
У програмі тижня було заплановано та проведено:
● 07.11.2022 р. відбулося відкриття тижня та виставка стіннівок;
● 08.11.22 р. викладачем Гречковською С.Д. проведено вікторину «Знати-вміти» серед здобувачів освіти групи 39 кух. конд. Майстром виробничого навчання Фединою Т.Г. проведено відкрите засідання гуртка «Спритний кухар» у групі 43 кух. конд. на тему: «Запрошуємо на філіжанку кави»;
● 09.11.22 р. проведено теоретичну та практичну частини конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер» серед здобувачів освіти групи 39 кух. конд.
Здобувачі освіти виконували завдання, що відповідають рівню кваліфікації кондитера 3 розряду. Теоретичне завдання складалося із тестових завдань, що включають питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва та обслуговування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».
У практичній частині конкурсу здобувачам освіти необхідно було організувати робоче місце, приготувати та презентувати вироби з дріжджового тіста (асортимент – не менше 5-ти виробів).
На підставі набраних балів журі конкурсу визначило переможців конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер»:
– Лемешко Людмила – І місце;
– Скрипаль Ярина – ІІ місце;
– Мисак Антон – ІІІ місце.
В останній день були підведені підсумки. Здобувачі освіти, які активно брали участь у проведенні тижня, нагороджені дипломами та подяками.