Попереднє сервірування столу до вечері

У всіх ресторанах, кафе, барах для скорочення часу на обслуговування застосовують попередню сервіровку столів. У першу чергу ми хочемо показати гостеві, що його чекають. Вечеря – це завжди романтично. Розміщення посуду та столових приборів тут має ряд особливостей, які необхідно врахувати офіціанту при сервіруванні столів. Ось чому тема відкритого уроку з виробничого навчання «Попереднє сервірування столу до вечері», проведеного 19.02.2020 в гр. 37 кух. оф. під керівництвом майстра виробничого навчання Радченко Галини Петрівни, дуже важлива та актуальна у наш час. Учні навчились попередньому сервіруванні столу до вечері; закріпили практично – теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, дотримання вимог санітарії та гігієни, охорони праці та пожежної безпеки та сформували інкультураційну компетентність – знайшли та поширили традиції національних святкових сервірувань. Урок допоміг майбутнім офіціантам в розвитку ключових компетентностей та у формуванні ціннісного ставлення до обраної професії, до себе.