Мусові торти – данина сучасності

7 квітня 2021 року в Центрі відбулося засідання техмінімуму на тему: «Мусові торти – данина сучасності», яке провели викладачі спецпредметів  Зайцева Оксана Миколаївна, Гречковська Світлана Дмитрівна та майстер виробничого навчання  Крохмаль Світлана Григорівна.

Мусовий торт – це класичний європейський десерт, що володіє ефектним виглядом і вкрай незвичайним для традиційної кулінарії поєднанням кольорів і фактур. При цьому варто відзначити, що у кожного кондитера є власні прийоми і хитрості, що дозволяють спростити процес його приготування. Більш того, підходячи до питання створення подібних десертів, окремі майстри виявляють креатив і особливу фантазію, що дозволяє створювати справді унікальні, неповторні шедеври кулінарного мистецтва!

Мусовий торт  – це кондитерський виріб, що складається з декількох шарів:

  • основи;
  • мусу;
  • начинки;
  • покриття (велюр або дзеркальна глазур).