7 квітня 2021 року в Центрі відбулося засідання техмінімуму на тему: «Мусові торти – данина сучасності», яке провели викладачі спецпредметів Зайцева Оксана Миколаївна, Гречковська Світлана Дмитрівна та майстер виробничого навчання Крохмаль Світлана Григорівна.
Мусовий торт – це класичний європейський десерт, що володіє ефектним виглядом і вкрай незвичайним для традиційної кулінарії поєднанням кольорів і фактур. При цьому варто відзначити, що у кожного кондитера є власні прийоми і хитрості, що дозволяють спростити процес його приготування. Більш того, підходячи до питання створення подібних десертів, окремі майстри виявляють креатив і особливу фантазію, що дозволяє створювати справді унікальні, неповторні шедеври кулінарного мистецтва!
Мусовий торт – це кондитерський виріб, що складається з декількох шарів:
- основи;
- мусу;
- начинки;
- покриття (велюр або дзеркальна глазур).