Молекулярна кухня – дива кулінарії та закони фізики

13 лютого 2024 року, в рамках тижня з професії “Кухар” та з профорієнтаційною метою, майстром в/н Тетяною Лисенко для учнів 11-А класу Хорольської гімназії було проведено майстер-клас “Молекулярна кухня – дива кулінарії та закони фізики”. Міжрегіональний центр проводить систематичну профорієнтаційну роботу із учнями ЗОШ Хорольщини. Адже вибір професії молоддю – це велика відповідальність перед батьками, суспільством та перед собою. Зустріч відбулася в теплій, невимушеній атмосфері. Запрошені учні спробували розібратися у секретах молекулярної кухні: деструктирувати звичні продукти і страви та подати їх у зовсім незвичному вигляді.