17.03.2021 в рамках проведення тижня з професії «Кондитер» з метою перевірки фахових знань теоретичної, професійно-практичної підготовки, розвитку творчих здібностей здобувачів освіти, поглиблення знання із спеціальних предметів, зміцнення практичних навичок, застосування прогресивних форм організації виробництва в закладах ресторанного виробництва та нової техніки, освоєння здобувачами освіти високопродуктивних методів праці з професії був проведений теоретичний та практичний конкурс фахової майстерності з професії «Кондитер».
Конкурс – це цікавий і дієвий метод навчання, який збагачує думки здобувачів освіти уявою, а душу – адреналіном. Конкурс – це творчість, політ фантазії і майстерність, це – любов до професії
Програма конкурсу передбачала:
- виконання теоретичного завдання;
- виконання практичного завдання.
Під час виконання теоретичного завдання, здобувачі освіти показали свої знання з технології приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, основ санітарії та гігієни, організації виробництва, охорони праці. Виконання теоретичного завдання здійснювалось у вигляді тестування.
Основні вміння та навики конкурсанти мали можливість продемонструвати під час виконання практичного завдання, а саме приготування виробу «Булочка – плетінка» та прикрас і оздоблень з прісного тіста для багатопорційних виробів. І саме під час проведення практичного конкурсу здобувачі освіти показали свої творчі здібності, політ фантазії та майстерність.
За підсумками двох турів рішенням журі призові місця посіли:
І місце – Криворотько Аліна.
ІІ місце – Мироненко Вікторія
Новохатько Дарина.
ІІІ місце – Федоренко Анастасія.
Вітаємо переможців та бажаємо успіхів в оволодінні професією!