Тиждень з професії «Кухар»

Згідно плану  освітньої роботи на 2019 – 2020 н.р. у Міжрегіональному центрі  з 10 по 14 лютого  2020 року проводився  тиждень   з професії «Кухар».

У рамках  тижня проведено:

– Виставку стінних газет.

– Кулінарно-біологічну екскурсію на тему: «Яблука-плоди життя» для учнів групи 39 кух.конд.

– Кулінарну скарбничку «Фаст-фуд по-українськи» для учнів групи 37кух.оф.

– Майстер-клас «Приготування бісквітів з візерунками» для учнів групи 35 кух.конд.

– Сервірування тематичних столів.

10 лютого викладачем Гречковською С.Д. проведено відкрите засідання гуртка на тему: «Нетрадиційні види харчування».

11 лютого викладачем Троян І.П. та майстром виробничого навчання Крохмаль С.Г. було проведено відкритий виховний захід на тему: «Географічний капусняк».

12 лютого майстром виробничого навчання Фединою Т.Г. проведено відкрите засідання гуртка на тему: «Віртуальна подорож в кулінарію».

13 лютого  проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».

Учні виконували завдання, які відповідають рівню кваліфікації  кухаря  3 та 4 розрядів. Теоретичне завдання  конкурсу складалося із   тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування  їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва  та обслуговування», «Устаткування підприємств  харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».  Практичне завдання складалось:  для третього розряду з приготування, оформлення та подачі  страви «Котлета мʹясна з гарніром»; для четвертого розряду – «Рулет курячий з грибами зі складним гарніром». Оцінювання проводилось відповідно для кожного розряду окремо.

На підставі протоколу журі конкурсу  визначені переможці  конкурсу фахової майстерності з професії  «Кухар», які будуть відзначені дипломами.