День Святого Миколая!!!

День Святого Миколая завжди з нетерпінням чекають діти. Адже Святий Миколай приносить їм подарунки та гарний новорічний настрій. Ось напередодні 19 грудня він завітав і до нашого закладу освіти.

Висловлюємо щиру вдячність за проявлену турботу, благочинність, милосердя,  готовність робити добро для тих, хто цього потребує, директору  ПП   «Хорольська механічна пекарня» Керекилиці Людмилі Петрівні та голові ПрАТ «Хорольський механічний завод» Міщенку Михайлу Івановичу. Людмила Петрівна та Михайло Іванович не оминули своєю турботою не тільки  дітей-сиріт  і дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які навчаються у Міжрегіональному центрі, а й дітей із малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС та здобувачів освіти, батьки, яких були і є учасниками ООС (АТО).

Не залишає без допомоги наших сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування і голова Хорольської райспоживспілки Шишка Володимир Семенович, який щорічно особисто вручає їм подарунки.

Від імені адміністрації та вдячних здобувачів освіти, які отримали подарунки в День Святого Миколая, сердечно дякуємо керівникам та їх трудовим колективам, бажаємо їм успіхів і процвітання. Адже недаремно добро вважають  найціннішим скарбом!!!