29 листопада 2021 року було проведено відкритий інтегрований уроку з предметів «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» та «Облік, калькуляція і звітність», викладачами Гречковською С.Д. та Христенко Ю.О. З професії: 7412 «Кондитер», рівень кваліфікації – 3 розряд у навчальній групі -39 кух. конд. Де здобувачі освіти формували знання та вміння з технології приготування бездріжджових видів тіста: млинцевого, вафельного, пісочного та здатність приймати рішення в ситуаціях, близьких до виробничих при цьому реалізуючи такі ключові компетенції:
- комунікативну: формувати уміння сприймати, розуміти інформацію державною мовою; висловлювати думки;
- уміння вчитися впродовж життя: формувати здатність до засвоєння нових знань, набуття нових вмінь і навичок;
- математичну: формувати уміння застосовувати математичні методи для вирішення практичних завдань.
Урок повторення, узагальнення і систематизація знань проводився у вигляді виконання вправ з використанням онлайн сервісу LearningApps та проведення тестування із застосуванням сайту «На урок».
- Вправа «Пазл» – асортимент виробів з млинцевого, вафельного, пісочного тіста.
- Оформлення калькуляційної картки на кондитерський виріб «Тарт лимонний» через виконання вправи «Числова пряма».
- Вправа «Класифікація» – підбір необхідного обладнання для приготування бездріжджового тіста та виробів з нього.
- Проведення тестування з використанням сайту «На урок».
- Вимоги системи НАССП до кондитерських цехів (перегляд відео).
- Вправа «Заповнити пропуски» – дотримання вимог охорони праці при роботі з технологічним обладнанням.