Згідно плану освітньої роботи на 2019 – 2020 н.р. у Міжрегіональному центрі з 10 по 14 лютого 2020 року проводився тиждень з професії «Кухар».
У рамках тижня проведено:
– Виставку стінних газет.
– Кулінарно-біологічну екскурсію на тему: «Яблука-плоди життя» для учнів групи 39 кух.конд.
– Кулінарну скарбничку «Фаст-фуд по-українськи» для учнів групи 37кух.оф.
– Майстер-клас «Приготування бісквітів з візерунками» для учнів групи 35 кух.конд.
– Сервірування тематичних столів.
10 лютого викладачем Гречковською С.Д. проведено відкрите засідання гуртка на тему: «Нетрадиційні види харчування».
11 лютого викладачем Троян І.П. та майстром виробничого навчання Крохмаль С.Г. було проведено відкритий виховний захід на тему: «Географічний капусняк».
12 лютого майстром виробничого навчання Фединою Т.Г. проведено відкрите засідання гуртка на тему: «Віртуальна подорож в кулінарію».
13 лютого проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».
Учні виконували завдання, які відповідають рівню кваліфікації кухаря 3 та 4 розрядів. Теоретичне завдання конкурсу складалося із тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці». Практичне завдання складалось: для третього розряду з приготування, оформлення та подачі страви «Котлета мʹясна з гарніром»; для четвертого розряду – «Рулет курячий з грибами зі складним гарніром». Оцінювання проводилось відповідно для кожного розряду окремо.
На підставі протоколу журі конкурсу визначені переможці конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар», які будуть відзначені дипломами.