25.02.2021р. в кухні – лабораторії Центру з дегустаційною залою відбулося відкрите засідання гуртка з виробничого навчання в гр.37 кух.оф на тему: «Його величність – годувальник хліб!» під керівництвом майстра в/н Радченко Г.П. Методична мета засідання: активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти, організація пошукового та творчого стилю навчання у позаурочний час. Під час проведення засідання формувались професійні компетентності здобувачів освіти; поглибились знання про народні традиції та звичаї, пов’язані з хлібом; гуртківці навчились виготовляти прикраси з прісного тіста для оформлення короваю. Засідання гуртка супроводжувалось презентацією, відеоматеріалами, підготовленими здобувачами освіти та дегустацією короваю.