18 грудня 2020 року майстрами виробничого навчання Лисенко Т.М. та Семченко З.А. проведено техмінімум на тему: «Новітні технології обробки «су-від» для членів методичної комісії з теоретичної та практичної підготовки «Кондитер», «Офіціант». 3 професій «Кухар». Метод «су-від» означає під вакуумом». Назва методу одразу пояснює його суть: продукт поміщають у спеціальний пакет із якого відкачують повітря. Потім пакет із продуктом кладуть у воду, нагріту до сталої температури. Особливість технології «су-від» у тому, що страва готується порівняно довго і при низьких температурах максимум 70-80°С. Промовці зазначили, що перевагами цього методу є те, що продукт не має контакту з повітрям, не окислюється водою, у ньому зберігається максимум смаку і аромату, страви виходять набагато соковитішими, ніж якби готувалася іншими методами.