13 лютого 2020 року в рамках тижня з професії «Кухар» відбувся конкурс фахової майстерності. В ньому брали участь 7 учнів груп Центру та ТВСВ: 35 кух. конд. (Кондратенко А.) , 37 кух. оф. (Гречихіна Я.), 39 кух.конд. (Курпа І.), 38 кух. (Оніщенко Я.), 12КК (Темченко Н.), 22КК (Мироненко В.), 32КК (Кущ Т.). Конкурс проводився у два етапи: теоретична частина, яка включала в себе виконання тестових завдань і практична частина – приготування страв «Котлета з гарніром» (рівень кваліфікації 3 розряд), «Рулет курячий з грибами зі складним гарніром» ( рівень кваліфікації 4 розряд). Під час конкурсу учні показали свої знання, уміння та навички.