Згідно плану освітньої діяльності на 2023–2024 н.р. у Міжрегіональному центрі з 12 по 16 лютого 2024 року проведено тиждень з професії «Кухар». У програмі тижня було заплановано та проведено:
● 12.02.2024 р. відбулося відкриття тижня, виставка стіннівок. Майстром в/н Кулик В.М. проведено кулінарний брейн-ринг для здобувачів освіти групи 47кух.конд.;
● 13.02.24 р. пройшла теоретична частина конкурсу фахової майстерності – олімпіада із спецпредметів та майстер в/н Лисенко Т.М. продемонструвала майстер-клас на тему: «Молекулярна кухня» для учнів загальноосвітніх закладів;
● 14.02.24 р. проведено практичну частину конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар». У практичній частині конкурсу здобувачі освіти мали приготувати та презентувати страву «Битки «Золотоворотські» зі складним гарніром». На підставі протоколу журі конкурсу визначені переможці конкурсу:: – Шекерська Діана – здобувачка освіти групи 45 кух.оф. – І місце; – Федоренко Петро – здобувач освіти групи 43 кух. конд. – ІІ місце; – Скирда Максим – здобувач освіти групи 46 кух.МРО – ІІ місце; – Кучерява Ангеліна – здобувачка освіти групи 48 кух.МРО – ІІІ місце; – Ванжа Вікторія – здобувачка освіти групи 41 кух.оф. – ІІІ місце.
● 15.02.2024 р. викладачем Марусенко О.В. та майстром виробничого навчання Ярошенко Н.М. проведено відкритий виховний захід на тему: «Гастрономічна подорож Україною», в якому брали участь здобувачі освіти групи 48кух.МРО.
● 16.02.24 р. майстром виробничого навчання Радченко Г.П. проведено вікторину «Масниця чи масляна?» для здобувачів освіти групи 45 кух. оф. Здобувачі освіти, які активно брали участь у тижні з професії нагороджені дипломами та подяками.