![](http://hmc.khorol.com.ua/wp-content/uploads/2020/12/20201216_095430-rotated.jpg)
16.12.2020 в групі 37 кух.оф в лабораторії Центру майстром в/н Радченко Г.П. проведений урок виробничого навчання на тему: «Приготування холодних і солодких соусів та заправок: соусу – майонезу, маринаду овочевого з томатом, салатної заправки, гірчиці столової, соусу абрикосового». Під час уроку були застосовані елементи інноваційних технологій (інтерактивні вправи, фрагменти відеоуроку) з метою формування професійних та розвитку життєвих компетентностей здобувачів освіти на уроках виробничого навчання.
![](https://scontent.fiev20-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/131621134_2748712135347129_4773713038386447639_o.jpg?_nc_cat=109&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=hZSHcLymJFkAX_rcn1C&_nc_ht=scontent.fiev20-1.fna&tp=6&oh=e471c841817a7b314124aabe7f5e5fe5&oe=5FFEE69B)
![](https://scontent.fiev20-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/131766107_2748711718680504_991142525879151659_o.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=UlVnf__dSHUAX9Q5r8l&_nc_ht=scontent.fiev20-1.fna&tp=6&oh=c80b5eab5b9ec58d19c5a88b1a50abd2&oe=6001AD42)
![](https://scontent.fiev20-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/131901385_2748711732013836_7219135918539571412_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=275ftjDJeS8AX_93Mld&_nc_ht=scontent.fiev20-1.fna&tp=6&oh=ffad2c9774697fbd35fba933138b277f&oe=60011359)
![](https://scontent.fiev20-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p720x720/131766107_2748711745347168_1697217895735730491_o.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3_SuAh2hTVAAX_Yk5z8&_nc_ht=scontent.fiev20-1.fna&tp=6&oh=b2c34762899e4c62f15ecc93c5c2520e&oe=600170AD)