25 листопада 2020 року проведено онлайн-засідання методичної комісії з теоретичної та практичної підготовки з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».
Розглядалися такі питання:
1. Обговорення та затвердження завдань перевірочних контрольних робіт на І семестр 2020-2021 н.р. (Доповідала голова методичної комісії Марусенко О.В.)
2. Аналіз результатів успішності здобувачів освіти за перший період навчання. (Доповідала голова методичної комісії Марусенко О.В. Заслухали викладачів Гречковську С.Д., Христенко Ю.О. та майстрів в/н Радченко Г.П., Корніяченко О.М., Кулик В.М.)
3. Обговорення та затвердження плану проведення відкритого уроку виробничого навчання (вступний інструктаж) майстра в/н Федини Т.Г. на тему: «Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього: ватрушок, булочок, розтягаїв, пиріжків. Вимоги до якості. Правила відпуску.» (Доповідала майстер в/н Федина Т.Г.)
4. Обговорення та затвердження плану проведення відкритого уроку виробничого навчання (вступний інструктаж) майстра в/н Радченко Г.П. на тему: «Приготування холодних і солодких соусів та заправок.» (Доповідала майстер в/н Радченко Г.П.)
5. Професійний погляд: «Виробнича практика як складова підготовки кваліфікованих робітників». (Майстер в/н Ярошенко Н.М. доповіла про проходження виробничої практики (дуальна форма навчання) здобувачами освіти групи 40 кух.)