24.01.2020 в Центрі відбувся випуск учнів груп 30 кух. МС (класний керівник Гречковська С.Д.), які отримали спеціальність “Харчові технології” та здобули кваліфікацію «Технік-технолог з технології харчування», 33 кух. оф. (класний керівник Падусенко І.М., майстер в/н Лисенко Т.М.), які здобули професію «Кухар. Офіціант». Всього випущено 29 випускників Центру, які поповнили ряди кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів нашої держави. Привітали учнів з цією важливою подією директор Центру Заєць В.І., в.о. голови Хорольської РДА Абрамов С.Г., директор готельно-ресторанного комплексу «У сестер» Юшко А.В.
Для випускників пролунали пісні у виконання учнів Олексенко Ольги та Таран Юлії. Зі словами привітань до випускників звернулись класний керівник 30 кух. МС Гречковська С.Д., майстер виробничого навчання групи 33 кух. оф. Лисенко Т.М. Від батьківського комітету Центру виступила Таран Олена Петрівна, яка подякувала педагогічному колективу за його плідну працю та висловила впевненість, що випускники здобули міцні знання та виробничі вміння. Слова вдячності педагогічному колективу прозвучали у виступах учнів групи 30 кух.МС, голови ради учнівського самоврядування Ісак Каріни та учениці групи 33 кух. оф. Матчук Владислави.
На завершення свята директор Центру Заєць В.І., в.о. голови Хорольської РДА Абрамов С.Г., директор готельно-ресторанного комплексу «У сестер» Юшко А.В. вручили випускникам документи про освіту державного зразка.
Вдячні випускники вручили педагогам та гостям Центру квіти.