30.10.2024 майстром виробничого навчання Тетяною Фединою було проведено відкритий урок виробничого навчання (вступний інструктаж) в групі 43 кух.конд. на тему: “Приготування оздоблювальних напівфабрикатів із шоколаду”, методична мета якого: активізація навчально-пізнавальної діяльності здобувачів освіти на уроках виробничого навчання з професії “Кондитер” через застосування цифрових технологій та новітніх виробничих тенденцій. Здобувачі освіти закріпили та удосконалили теоретичні знання, практичні вміння та навички правильно виконувати технологічні прийоми при приготуванні прикрас із шоколаду для оздоблювання кондитерських виробів. Під час уроку було використано інтерактивні вправи, навчальні відео, демонстрація трудових прийомів, вирішення проблемних ситуацій. На уроці панувала магія захоплюючої роботи з шоколадом.