Відкриті уроки – важлива форма методичної роботи

Відкриті уроки є важливою формою методичної роботи, що дозволяє вдосконалювати майстерність педагогів, ділитися досвідом та впроваджувати інноваційні методики навчання. Підтвердженням цього є проведений 27 листопада відкритий урок виробничого навчання (вступний інструктаж) у групі І курсу з професії «Кухар», рівень кваліфікації – 4 розряд, майстром в/н Тетяною Лисенко на тему «Приготування страв та гарнірів з тушкованих і запечених овочів: капуста тушкована з грибами, картопля тушкована, картопля запечена з сиром, гарбуз запечений з сметаною».
Під час вступного інструктажу, з метою формування в здобувачів освіти професійних компетентностей, майстер виробничого навчання застосовувала інтерактивні та цифрові технології навчання, такі як робота в групах, гра, інтерактивна вправа в Learning Apps та ін.. Багато уваги вона приділила демонструванню здобувачам освіти правильних прийомів роботи.
Урок пройшов на високому рівні та отримав схвальні відгуки колег, що свідчить про високий професіоналізм педагогічного працівника.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *