Правила приготування та подавання змішаних напоїв

18 квітня 2019 року викладач Марусенко О.В. в групі 30 кух МС провела відкрите заняття з дисципліни «Організація обслуговування та сервіс в закладах ресторанного господарства» на тему «Правила приготування та подавання змішаних напоїв», методична мета якого – показати методику проведення лекційних занять у групах молодших спеціалістів.

Під час проведення заняття застосовувалися такі форми і методи навчання: розповідь, бесіда, пояснення, робота з роздатковим матеріалом, вирішення виробничих ситуацій, гра «Встанови відповідність», мультимедійна презентація, перегляд відеороликів.

На лекційному занятті учні засвоїли загальні правила приготування змішаних напоїв, особливості їх сервірування та правила відпуску.

Протягом заняття викладач уміло розвивала в учнів здатність висловлювати думки державною мовою, уміння вчитися впродовж життя, усвідомлення ролі здорового харчування в житті людини, що є  необхідною умовою для професійного зростання  та самовдосконалення майбутніх техніків-технологів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *